Flaş: İnternette Tanışıp Eve Çağırdığı Kişiyi Yedi

Korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, internet üzerinden tanıştığı erkeği evine davet etti ve onu yedi.

Flaş: İnternette Tanışıp Eve Çağırdığı Kişiyi Yedi

Almanya'da korkunç bir olay yaşandı.

Almanya'da Stefan R isimli bir öğretmen, evinin yanında bulunan insan kemiklerinin ardından tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada dehşet verici olay ortaya çıkarıldı. 

Stefan Trıgisch isimli kişinin ev arkadaşları, ev arkadaşlarının kaybolduğunu bundan 2 ay önce polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri , parkta bulunan kemikler üzerinde incelemede bulundu. Kemiğin üzerinde diş izi bulunduğ, ancak bu izlerin insana mı yoksa gayvana mı ait olduğunun net olarak tespit edilmediğine yer verildi. Bunun üzerine Berlin polisi soruşturmayı derinleştirdi ve bulunan kemikğin üzerindeki etten tamamen sıyrıldığını ve Stefan T isimli kişin yamyamca yenildiğini belirledi. 

Kemiklerin bulunması sonrası polisler, polis köpeklerini saldırganın evine görütdü. İki iz köpeği, birbirinden farklı yolları takip ederek polis ekiplerini şüphelinin dairesine kadar götürdü. Dedektifler Stefan'ın dairesinde bıçaklar ve cerrahi amaçlarla kullanılan kemik kesici testere gördü. Öte yandan boş bir el arabası ve bir de soğutucu bulunduğu öğrenildi. Matematik ve kimya dersleri vermekte olan bu kişi tutuklandı. Evde yapılan incelemede kurbana ait kan izleri de bulundu. 

Soruşturmayı sürdüren ekip, bir internet flört sitesinde kurban ile katili arasındaki mesajlaşmaları tespit etti. 

44 yaşındaki kurban Stefan Trogisch, bir elektrik hattı teknisyeniydi. Gece yarısından kısa bir süre önce evinden çıkan bu kişiden daha sonra haber alınamamıştı. 

Polisler ayrıca Stefan R'nin internet geçmişinde, kanibalizme ilgili bazı kanıtlara rastladıklarını söyledi. Bild gazetesine göre Stefan R, daha önce internet üzerinden bir insanın penisi kesildikten sonra yaşayıp yaşamayacağına dair aramalar da bulunuyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA