Flaş: Amerika Başkanı Joe Biden'in Ayağı Çatladı

Amerika Başkanı Joe Biden'in köpeği ile oynarken dengesini kaybettiği ve ayağının burkulma sonrası çatladığı bildirildi.

Flaş: Amerika Başkanı Joe Biden'in Ayağı Çatladı

Biden'in ayağı çatladı.

Amerika Başkanlık seçimlerinde Trump'ı getire bırakan Joe Biden, Şükran Günü kutlamaları sırasında bulunduğu Deleware eyaletinde, köpeği ile oynarken ayağını burktu. Edinilen bilgilere göre ayağı burkulan Biden'in çatladığı öğrenildi.

Biden 'ın ekibi konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada olayın geçtiğimiz Cuma günü meydana geldiği ve Joe Biden'in köpeği ile oynarken ayağının burkulduğu ve bu sırada dengesini kaybedip düştüğü bildirildi. Dengesini kaybedir düşen Biden'in sağ ayağının incindiği, ancak yapılan röntgende bariz bir kırık olmadığı bildirildi.

Biden'ın doktoru Kevin O'Connor,  yaşanan olay ile ilgili yaptığı açıklamada, "Başkan seçilen Joe Biden sağ ayağında bir burkulma yaşadı. İlk röntgenler belirgin bir kırık olmadığı yönünde güven veriyor. Yine de daha ayrıntılı görüntüleme için ek bir bilgisayarlı tomografi çekilecek." ifadeleri ile Biden'in durumu hakkında bilgi verdi.

HAFTALAR SONRA İYİLEŞECEK

Joe Biden'in ayağındaki çatlaığın haftalar sonra iyileşebileceği bildirildi. ABD medyası ise Biden'ın ayağında küçük bir çatlak oluştuğunu aktardı.