Facebook'tan Canlı Yayın Yaparak Komutanı ve 2 Askeri Öldüren Asker, 9 Sivili Katletti

Tayland 'da feci bir olay meydana geldi. Komutanı ve iki askeri öldüren asker, AVM 'de de 9 kişiyi öldürdü.

Facebook'tan Canlı Yayın Yaparak Komutanı ve 2 Askeri Öldüren Asker, 9 Sivili Katletti

Tayland 'da asker sivillere saldırdı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Tayland'ın Nakhon Ratchasima şehrinde bir asker, yanındaki silahla girdiği AVM 'de terör estirdi. İlk belirlemelere göre en az 12 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

söz konusu iddia yerel basın tarafından son dakika olarak geçildi. Resmi kaynaklar dünya kamuoyuna henüz bir açıklama yapmazken saldırının bir asker tarafından gerçekleştirildiği bildirildi. 

BİR KOMUTAN VE İKİ ASKERİ ÖLDÜRDÜ

Bölgeden aktarılan bilgilerde saldırgan askerin bir komutanını ve yanındaki iki askeri öldürdüğü ve adının Jakrapanth Thomma olduğu iddia edildi. Askeri araca el koyan bu saldırgan daha sonra bir AVM 'ye girdi ve dehşet saçmaya devam etti.

Burada da etrafa kurşun yağdıran asker 9 kişiyi daha öldürdü. 

CANLI YAYIN YAPTI

Kışlanın dışında AVM 'de sivilleri drehin alan asker Facebook üzerinden canlı yayın yaptı.  Silahlı fotoğrafını da yorgunum notu ile paylaşan asker hala aranıyor. 

Alışveriş merkezindeki müşterileri rehin aldığı düşünülen Thomma, saldırı anını Facebook’tan canlı yayınladı. Yerel saatle 19.20’de bir de ‘selfie’ paylaşan saldırgan, tüfek tutarken görüldüğü fotoğrafın altına ‘Çok yorgunum’ yazdı.

Sosyal medya devi kısa süre sonra paylaşımları kaldırırken hesabı da kapattı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA