Ejderha, Suikast, Afetler, İstila... İşte Baba Vanga'nın 2021 Kehanetleri

2020 yılı hastalık, salgın , orman yangını, kahreden şehit haberleri ve depremlerle geçti. 2020 yılının sona ermesi ve 2021 yılının gelmesi ile birlikte internet üzerinde en çok araştırılan konu ünlü kahin Baba Vanga'nın 2021 yılı kehanetleri oldu.  Bulgaristan’da bulunan meşhur kahini Baba Vanga’nın tahminleri , 2021 yılı için kehanetleri korkuttu. 

Ejderha, Suikast, Afetler, İstila... İşte Baba Vanga'nın 2021 Kehanetleri

İşte Baba Vanga'nın 2021 yılı kehanetleri.

İşte Baba Vanga'nın 2021 kehanetleri.

BABA VANGA'NIN TUTAN KEHANETLERİ

Ünlü kahinin daha önce söylediği ve çıkan kehanetleri şu şekilde:

11 Eylül saldırılarını,

Çernobil faciasını,

2004’te Endonezya’daki tsunami felaketini

Barack Obama’nın seçilmesi.

Bu kahenetleri ve daha birçok kehaneti tutan Baba Vanga, 2021 yılı için yeni kehanetlerde bulundu ve bu kehaneti İngiliz tabloid basını paylaştı.

NEDEN GÖRME ENGELLİ

Edinilen bilgilere göre genç bir kadın iken Baba Vanga'nın , çıkan fırtınada gözlerini kaybettiği bildirildi. 1996 yılında 85 yaşında hayatını kaybeden ve ardında 21’inci yüzyıl ile bir dizi tahmin ve öngörü bırakan Vanga hakkındaki bir kitap ünlü kahinin birçok felaketi ve olayı önceden tahmin ettiğini aktarmıştı. İngiliz tabloid basını ise Baba Vanga’nın 2021 beklentilerini aktardı. 

PUTİN'E SUİKAST

İngiltere'de haber yapan Daily Star adlı gazete, Rusya Devlet Başkanı Putin'e suikast girişimi olacağını iddia etti ve kendi ülkesinden bir tehdit nedeniyle yaşamını yitireceğini söyledi. 

AVRUPA'DA İSTİLA

Baba Vanga, aşırıcıların ve radikallerin Avrupa’yı istila edeceğini söylerken, “Aşırıcılar Avrupalılara karşı kimyasal silah kullanacak. Kıtada yaşamın sonuna gelinecek”  DEDİ.

AFETLER

2021 yılı felaketleri ile ilgili en ürkütenlerden biri ise  “Dünya afetlerden ve büyük felaketlerden çok acı çekecek. İnsanların bilinci değişecek. Zor zamanlar gelecek ve insanlar inançlarıyla ayrılacaklar” oldu.

EJDERHA

Baba Vanga’nın tahminlerinde bir ejderhadan bahsettiği bildirildi.  Söz konusu tahminde Rusya, Hindistan ve Çin’in bu ejderha olabileceği kaydedildi. Bu ejderhanın dünyanın süper gücü olacağını öne süren Baba Vanga, “Güçlü bir ejderha insanlığı ele geçirecek. 3 dev birleşecek bazı insanların kırmızı parası olacak. 100, 5 ve birçok sıfır görüyorum” kehanetinde bulundu. 

2021 DİNLENME YILI

Tüm bu tahminlere rağmen Baba Vanga Dünyanın dinleneceğini de dile getirdi.

PETROL ÜRETİMİ DURACAK

Güneş enerjisi kullanan trenlerin uçacağını iddia eden Baba Vanga, “Petrol üretimi duracak ve dünya dinlenecek” dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA