Dünya Japonya’nın Kupa’daki Bu Görüntülerini Konuşuyor

Dünya Kupasında heyecan tüm hızıyla devam ederken sürprizlerden biride Japonya’dan geldi. Almanlar karşısında alınan galibiyetin yanında ortaya çıkan görüntüler dünyanın gündemine düştü.

Dünya Japonya’nın Kupa’daki Bu Görüntülerini Konuşuyor

Japonya, dün Almanya karşısında 1-0 yenik durumdayken 2-1 galip gelerek sürpriz bir galibiyetle dünya kupasına başladı. Japon oyuncuların başarısı sadece Almanya galibiyetiyle sınırlı kalmadı.

Maç sonrası Khalifa Stadyumundaki soyunma odası görüntüleri çıkan Japonlar, dünyanın takdirini kazandı. Soyunma odasını tertemiz yapan Japonlar, içerisi havalandırmak için de pencereleri açık bıraktı.

Origami Kuğular Yaptılar

Japon Futbolcular, kendi kültürlerinde ‘Onur’ sembolü olan origami kuğular da yaparak soyunma odasına bıraktılar. Bunun yanında üzerinde Japonca ve Arapça ‘Teşekkür’ notu bıraktılar. Çok sayıda kişi tarafından takdir toplayan bu görüntüler dünya basınında geniş yer buldu.

Tribünleri de Temizlediler

Yapılan bu temizlik sadece Japon futbolcular ile sınırlı kalmadı. Japon taraftarlarda maç sonrası tribünleri temizleyerek örnek davranışlarda bulundular.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /