Dev Maç: Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Kapışıyor!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Bayern Münih, gruptaki ilk iki maçını kazanırken Galatasaray ise bir beraberlik ve bir galibiyet elde etti. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'nin maça yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini korurken, Bayern Münih ise beş eksikle İstanbul'a geliyor.

Dev Maç: Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Kapışıyor!

Galatasaray: Bayern Münih İle Kritik Karşılaşma

Bayern Münih, Galatasaray'a Zorlu Mücadele Sunacak

Galatasaray, bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'ndaki üçüncü maçında Bayern Münih ile mücadele edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta oynanacak maç TSİ 19.45’te start alacak. İtalyan hakem Davide Massa yönetimindeki mücadeleyi heyecanla bekliyoruz.

2023/06/09/galatasaray-alex-telles.jpg

Bayern Münih Öne Geçti

Bayern Münih, gruptaki ilk iki maçını kazanarak güçlü bir başlangıç yaptı. İngiltere'den Manchester United ve Danimarka'dan Kopenhag'ı mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray ise evinde oynadığı Kopenhag maçında berabere kaldı ve deplasmanda Manchester United'ı mağlup etti.

Puan Durumu

Bayern Münih 6 puanla zirvede, Galatasaray ise 4 puanla ikinci sırada bulunuyor. Manchester United ise 1 puanla üçüncü, Kopenhag ise henüz puan alamadı. Grubu ilk iki sırada tamamlayan takımlar bir üst tura yükselecek; üçüncü takım ise UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Okan Buruk'un Umudu

Maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Amacımız iyi futbol oynamak. Kazanırsak bizim için muhteşem bir şey" dedi. Rakip takımın gücünün farkında olan Buruk, "Uzun zamandır grup aşamasında puan kaybetmediler. İnşallah bizim için güzel ve unutulmaz bir gece olur" diye konuştu.

Icardi Belirsizliği

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi, hafta sonu Beşiktaş ile oynanan derbi maçında sakatlık yaşadı. Maç öncesi Icardi'nin durumu belirsizliğini koruyor. Sarı Kırmızılı ekibin sağlık ekibi, Arjantinli yıldızı maça yetiştirmek için çaba sarfediyor. Okan Buruk da dünkü basın toplantısında Icardi'nin maça hazır olup olmayacağı hakkında, "Mauro antrenmana çıkacak. Değerlendirme yapacağız. Yarın da onunla ilgili tam kararı vereceğiz" şeklinde cevap vermişti.

Bayern'de Beş Eksik

Alman ekibi Bayern Münih, İstanbul'daki maç öncesi beş önemli eksikle sahaya çıkacak. Upamecano, Gnabry, Goretzka, Guerreiro ve Neuer sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Bayern Teknik Direktörü Thomas Tuchel, zorlu bir mücadele beklediklerini ifade etti. Galatasaray'ın uzun süredir kaybetmediğini belirten Tuchel, "Seriyi bozmak için buradayız" dedi. Alman futbol dergisi Kicker, Bayern'deki sakatlıkları vurgulayarak, “Alternatifler olmadan İstanbul’a” başlığını attı. Dergi, “bu nedenle mümkün olduğunca çabuk son 16 turu biletini garantileyebilmeleri iyi olur” diye yazdı.