CZN Burak Dubai Kapandı mı? Son Dakika Açıklaması Geldi

Czn Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir, geçtiğimiz aylarda Dubai'deki restoranını açmıştı. Dubai Medya Ofisi, restoranın kapatıldığını açıkladı.

CZN Burak Dubai Kapandı mı? Son Dakika Açıklaması Geldi

Czn Burak'a şok: Restoranı kapatıldı.

Sosyal medya üzerinden yayımladığı videolarla adındna çokça söz ettiren , Türkiye'nin yemek sektöründe en ünlü isimlerinden olan Czn Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir, geçtiğimiz aylarda Türkiye lezzetlerini dünyaya tanıtma yolunda önemli bir adım attı ve Dubai'de bir dükkan açtı.

Burak Özdemir'in Orta Doğu'nun en büyük srestornı olma özelliğini taşıyan Duabi'deki bu restoran ise geçtiğimiz gün kapatıldı.  Dubai Medya Ofisi tarafından yapılan son dakika açıklamasında restoranın Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlere uymadığı için kapatıldığı açıklandı.Dubai Medya Ofisi'nin açıklamasına baktığımızda söz konusu restoranın "Koronavirüs ihtiyati tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle" kapatıldığını duyurdu. Söz konusu haber, Medya platformu Twitter'dan duyuruldu ve Ofis, CZN Burak'a ait olan restoranın bulanık şekildeki fotoğrafını paylaştı ve restoranın kapatıldığını söyledi. 

CZN Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir ise bu konuda henüz bir açıklama yapmadı.