Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Kızı Külotlu Çorapla Boğarak Öldürdü

Cinsel ilişki teklifini reddedince önce cinsel istismara uğradı, daha sonra külotlu çorapla boğularak katledildi. Cansız bedeni ıssız bir köprünün altında bulundu.

Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Kızı Külotlu Çorapla Boğarak Öldürdü

Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Kızı Külotlu Çorapla Boğarak Öldürdü

Dehşete düşüren olay Rusya'nın Lesozavodsk şehrinde yaşandı. 22 Kasım'da evinden çıkan genç kızın bir daha evine dönmemesi üzerine kızın ailesi durmu polise bildirerek kayıp ihbarında bulundu. Genç kızın ailesinin ihbarı üzerine polis ekipleri her yerde Daria'yı aramaya başladı.

Daria kolesnikova'nın cansız bedeni, Lesozavodsk şehrinin Ussuri nehri civarında, ıssız bir köprünün altında bulundu. Bunun üzerine tüm gözler genç kızın son görüştüğü kişi olan Anton Meged isimli gence çevrildi. 17 yaşındaki Daria ile sürekli buluşmak isteyen Meged'in teklifi kabul edilmişti. 2 genç randevulaşarak buluştular.

Fakat yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, Meged, Daria'yı ilk buluşmada cinsel ilişkiye zorladı. Genç kızın cinsel ilişki teklifini reddetmesi üzerine iki genç arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Anton Meged, kendisini reddeden genç kıza önce cinsel istismarda bulundu, daha sonra da kızı kendi külotlu çorabıyla boğarak katletti.

Polis ekiplerince kısa süre içerisinde yakalanan Meged, polis merkezindeki ilk ifadesinde cinsel istismar ve cinayeti itiraf etti. Adli makamlara sevk edilen Meged'in tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtilirken, olaya karışan başka kişilerin olup olmadığının tespiti için soruşturmanın derinleştirildiği bildirildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA