Ayı Sapığı Yakalandı! 6 Yıl Boyunca Ayıların Cinsel Organını Yedi

Hindistan'ın Gujaret eyaletinde ayıları katlederek cinsel organlarını yediği belirtilen bir avcı yakalanarak gözaltına alındı. BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Yarlen ismiyle bilinen ve kaplan da avladığı belirtilen avcı, 6 senedir aranıyordu.

Ayı Sapığı Yakalandı! 6 Yıl Boyunca Ayıların Cinsel Organını Yedi

Bir ulusal parkta cinsel organları oyulu halde bulunan ayıların bulunması üzerine harekete geçen polis ekipleri şahsı 19 Ekim'de Gujarat'taki bir ormanlık alanda yakaladı. Kaplan dahil bazı hayvanları öldürerek ticaret yaptığı belirtilen şahsın farklı kimliklerle yıllardır kaçmayı başardığı belritiliyor.

Hindistan'da yaban hayvanlarının avlanması yasak. Yasak, ormanlarda av ritüellerine devam ettikleri bilinen yerli toplulukları da kapsam altına alıyor.

Hindistan hükümeti, kabilelere iş imkanı sunacak projeler üzerinde çalışırken, hayvan avladığı ve daha sonra bu hayvanların cinsel organları ve keselerini çıkararak 'Güç kazanmak için' yediği belirtilen avcı Yarlen isimli şahıs 2013'te tutuklanmış daha sonra kefaletle serbest bırakılmıştı. O tarihten sonra da avcılığı sürdüren şahsın peşindeki polis ekipleri 6 senenin ardından Yarlen'i yakalamayı başardı.