Almanya'ya İşçi Alımı İçin Yeni Açıklama (Sonuçlar ve Yeni Alım)

OBM Şirketinin sahibinden , Almanya 'ya yeni personel alımları ve alınan başvuruların sonuçları hakkında son dakika açıklaması geldi. İşte gelen son açıklama.

Almanya'ya İşçi Alımı İçin Yeni Açıklama (Sonuçlar ve Yeni Alım)

OBM Türkiye'den yeni açıklama geldi.

OBM Şirketler Grubu Genel Başkanı Osman Taş , yaptığı son açıklamada , Almanya 'ya 10 bin  işçi alımı sürecinde son durumu aktardı. 

Bir basın açıklaması yapan Taş, 2019 yılı işçi alımlarına değindi ve alım sürecinin işlediğine yer verdi. İnternet sitesinin Ocak ayının ilk haftasında erişime açıldığını söyleyen Taş, "İnternet sitemiz ilk haftada erişime açıldıktan sonra ikinci hafta süreci başlatacağız ve birinci aydan sonra işçi alımlarına başlayacağız." dedi.

ÖNCELİK VERİLECEK MESLEKLER

Osman Taş , açıklamasının devamında, önceliklerinin kaynakçı , sağlık personeli, kalorifer tesisatçısı, elektrikçi ve mühendisler gibi kadrolar olduğunu söyledi. OBM 'nin şu anda 7 ülkede hizmet verdiğini söyleyen Osman Taş, personel eksiğinin Almanya 'da fazla olduğunu söyledi. Kosova, Türkiye, Romanya, Macaristan, Almanya, Slovakya, Çekoslovakya ülkelerinde merkezleri olduğunu söyleyen Osman Taş, başvurularda kesinlikle hehrangi bir ücretin talep edilmediğini söyledi. 

Alman hükümeti ile bir anlaşmaları olmadığı yönündeki iddiaları yalanlayan Taş, personelleri kendi bünyelerinde istihdam edeceklerini ve yeni alımların da olacağını söyledi.

BAŞVURULAR ALINMIYOR

OBM Türkiye, Almanya 'ya işçi alımı için başvuruları şu sıralar almıyor. Başvuruları geçtiğimiz günlerde alınan adaylar , iş görüşmesi için çağrılacak ve uygun olan adaylar eğitime alındıktan sonra yurt dışına çalışmaya gönderilecek.

Yeni alım için başvuru formu yayımlandığında ve seçim aşamaları, iş görüşmesi tarihleri belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için kamubulteni mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN