Afganistan'da Korkunç Saldırı: 63 Ölü

Son dakika haberi: Afganistan 'da düğün salonuna korkunç saldırı meydana geldi. Saldırıda 63 kişi hayatını kaybederken 180 'den fazla kişinin yaralandığına yer verildi.

Afganistan'da Korkunç Saldırı: 63 Ölü

Son dakika haberi: Afganistan 2da düğün salonuna saldırdılar.

Afganistan 'da saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Her gün bir yerde patlama meydana geliyor ve onlarca kişi bombalı saldırılarda hayatını kaybediyor. Son olarak önceki akşam bir saldırı meydana geldi. Bir düğün salonuunda meydana gelen saldırıda , ilk belirlemelere göre 63 kişi yaşamını yitirdi. 

DÜĞÜN SALONUNDA SALDIRI

Afganistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasret Rahimi, bir son dakika açıklaması yaptı.  Basın açıklaması yapan Rahimi, Kabil 'in 6. güvenlik bölgesinde bulunan düğün salonu Kasri Dubai'de patlama olduğunu söyledi.

63 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Rahimi yaptığı açıklamasının devamında, yerel saatle 22.40 'ta gerçekleşen patlamada en az 63 kişinin hayatını kaybettiğini, 180 'den fazla kişinin ise saldırıda yaralının olduğu bilgisini verdi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Saldırı sonrası bölgeye gelen ekiplerin ilk müdahalesi sonrası yaralılar tedavi altına alınırken saldırı ile ilgili bir inceleme başlatıldığına yer verildi. 

HENÜZ SALDIRIYI ÜSTLENEN YOK

Henüz saldırıyı üstlenen bir terör örgütü yok.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA