ABD'de Zaman Yolcusu Ortaya Çıktı: Kendisinin Genç Haliyle Yüzleşen Adam 2047 Yılından Geldiğini Açıkladı!

Amerika Birleşik Devletleri zaman yolcularının uğrak mekanı olmaya devam ediyor. Her nedense zaman yolcuları ve uzaylılar hep ABD'de ortaya çıkıyor.

ABD'de Zaman Yolcusu Ortaya Çıktı: Kendisinin Genç Haliyle Yüzleşen Adam 2047 Yılından Geldiğini Açıkladı!

Bu defa ki zaman yolcusu vakası 2047 yılından geldiğini söyleyen bir adam ile başladı. Adam kendisinin genç haliyle yüz yüze geldi ve zaman yolcusu olduğunu ispatlamak için iki bedendeki dövmeleri gösterdi.

Peki zaman yolcusu kavramı doğru mu? Zaman yolculuğu yapılabilir mi?

Şu an bilimsel literatürde zaman yolculuğu yapılması mümkün değil. Ancak her yıl genellikle ABD'de zaman yolcusu haberleri çıkıyor.

İşte yeni zaman yolcumuzun açıklamaları ve haberi...

640xauto-4.webp

YouTube’da yaptıkları paylaşımda zaman yolcusu olduğunu iddia eden ve farklı zaman dilimlerinde yaşayan aynı kişiler olduklarını söyleyen Mike Williams isimli iki adam gündem yarattı. 2047 yılından gelen bir zaman yolcusu olduğunu iddia eden adam çalıştığı zaman makinesi icat eden teknoloji firmasıyla yaşadığı anlaşmazlıktan sonra kovulduğu için genç Williams’ın bulunduğu zaman dilimine gönderildiğini söyledi. 2025 yılından itibaren sanal gerçeklikle birlikte zaman yolculuğunun popüler olacağını ifade eden Williams kanıtları olduğunu iddia ederek sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Gelecekten Gelen Kendisin Görünce Çok Korktuğunu Belirtti

Üniversiteden eve geldiğinde koltukta yaşlı halinin oturduğunu gördüğünde büyük bir korKu yaşadığını dile getiren Mike Williams, “Üniversiteden eve geldim, yaşlı Mike'ı koltuğumda otururken gördüm. Çok korktum. Kaçmak istedim. O sırada sadece aile üyelerimin bildiği bir takma isimle bana seslendi. Bunu başka bir kişinin bilme imkanı yoktu.Sonra bileğine baktığımda aynı dövmeye sahip olduğumuzu fark ettim” dedi.

640xauto-5.webp

Sosyal Medya Zaman Yolcusunu Tartışıyor!

Yüzleri bulanık ve sesleri değiştirilmiş bir halde kamera karşısına geçen iki adamın 2047 ve 2023 yıllarındaki halleri olduklarını anlattıkları paylaşımı kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı.

640xauto-6.webp

2047'den geldiğini iddia eden Mike, geçmişe dönme hikayesini," 4 Ocak 2047'de hayatımın en zor kararını verdim. Geçmişte oynanan spor karşılaşmalarının sonuçlarını kaydettim. Geçmişimi değiştirmek için kendi yarattığım zaman makinesiyle buraya geldim. Makineyi çalıştırırken 'kendini yok etme' seçeneğini de açtım ve 2022'ye geri döndüm" diye anlattı.

Siz ne düşünüyorsunuz? Zaman yolculuğu gerçekten mümkün mü?