ABD-Rusya-İran Cephesinde Neler Oluyor? Trump Öldü mü , Nükleer Sızıntı mı Oldu?

ABD ve Rusya 'da neler oluyor? "Trump öldü , nükleer sızıntı oldu , İran nükleer silah denemesi yaptı , ABD İran 'a saldıracak" iddiaları sosyal medya üzerinde çokça dolaşmaya başladı. Peki neler oluyor?

ABD-Rusya-İran Cephesinde Neler Oluyor? Trump Öldü mü , Nükleer Sızıntı mı Oldu?

Önceki akşam Beyaz Saray ile Rusya 'da yaşanan gelişmeler tüm dünyayı telaşlandırdı.

ABD Başkan Yardımcısının tüm programlarını iptal etmesi ve acil kodu ile Beyaz Saray 'a gitmesi, Rusya 'da denizaltıda yaşanan yangın ve İran 'ın zenginleştirilmiş Uranyum stok sınırını geçmesi tüm dünyayı önceki gece ayağa kaldırdı. 

Başkan Yardımcısının Beyaz Saray 'a çağrılması , ABD Başkanı Donald Trump 'ın ölmüş olabileceği yönünde yorumlandı. Ancak konu ile iligili açıklama geldi ve görüşmenin Trump 'ın sağlığı ile alakasının olmadığı belirtildi. 

Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Putin , Denizaltıda çıkan yangın sonrası Rusya Savunma Bakanını görevlendirdi ve konunun araştırılmasını istedi. Nükleer sızıntı iddiaları dünya gündeminde konuşuluyor.

Öte yandna geçtiğimiz gün İran 'ın Uranyum 'da 300 kilo olan sınırı aşmasının ardından Trump, "Ateşle oyunuyorlar" demesi, ABD 'nin İran 'a saldırı hazırlığında olduğu yönünde yorumlanıyor. Hatta sosyal medyada Trump 'ın İran 'a saldırabileceği yönünde iddialar dolaşıyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA