ABD'de Trump'ın Kızının Gizli Servis Elemanlarına Uyguladığı "Tuvalet Eziyeti" Olay Oldu!

Donald Trump'ın kızı İvanka Trump ve eşinin ABD'deki malikenede görev yapan ABD gizli servis elemanları, malikenin karşısında stüdyo daire kiralaladı.

ABD'de Trump'ın Kızının Gizli Servis Elemanlarına Uyguladığı "Tuvalet Eziyeti" Olay Oldu!

Trump'ın 7 tuvaletli malikenede çalışanları tuvaleti yasakladığı, bu yüzden gizli servis elemanlarının tuvalet ihtiyacı nedeniyle daire kiralamak zorunda kaldığı ortaya çıktı.

İvanka ve eşi Jared Kushner, 2017'de taşındıkları malikede kendilerini koruyan gizli servis elemanlarına tuvalet kullanımını yasaklamıştı. Zor durumla karşı karşıya kalan gizli servis elemanları, uzun uğraşların ardından bir çözüm buldu. Malikenin hemen karşısındaki bir binada aylık 3 bin dolara stüdyo daire kiralayan görevliler, tuvalet ihtiyaçlarını burada karşılamaya başladı. Gizli servis elemanlarının daha önce civardaki iş yerlerine gittiği, bu yüzden de iş yerlerinden tepki gördükleri belirtilmişti. Gizli servis, 2017 yılından günümüze kadar devam eden ve ABD medyasında gizli servis elemanlarına tuvalet eziyeti olarak gündeme gelen olaya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.