5 Kişi 50 Yaşındaki Kadını İlaçla Bayıltıp Cinsel İstismarda Bulundu

İtalya toplu cinsel istismar olayıyla çalkalanıyor. İtalya'nın Napoli kentinin güneyindeki Sorrento bu sefer doğal güzellikleriyle değil korkunç bir cinsel istismar olayıyla gündeme geldi.

5 Kişi 50 Yaşındaki Kadını İlaçla Bayıltıp Cinsel İstismarda Bulundu

İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki kadın ve 26 yaşındaki kızı, 2016 yılının ekim ayında tatil için Sorrento'ya geldi. Yasal nedenlerden dolayı ismi açıklanmayan kadın, kocasını yakın tarihte kaybetmişti. Kızıyla çıkacağı tatilin kendisine iyi geleceğini düşünen kadın, Sorrento'yu tercih etti. Fakat burada yaşadıkları kan dondurdu. Sorrento'daki bir otelde çalışan 5 şahıs, kadını tatilinin son gününde içkisine ilaç atıp kadını bayılttıktan sonra istismarda bulundu.

Antonino Miniero, Gennaro Davide Gargiulo, Raffaele Regio, Francesco Ciro D'Antonio ve Fabio De Virgilio isimli zanlıların kimlikleri İtalyan basınına yansıdı. Olaya ilişkin mahkeme devam ederken, 5 zanlı mahkemede kadının kendileriyle isteyerek cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Fakat polis ekiplerinin araştırmaları ve deliller bu iddiaların tersi yönünde. Şahıslardan alınan dna örnekleri kadının tırnak içlerinde bulunurken, zanlıların cinsel istismara ilişkin görüntüleri de Whatsapp grubunda paylaşarak eğlendikleri öne sürüldü. Savcı olayla ilgili, "Anne ve kızı, restoranda otururken ısmarladıkları içkileri yudumlamaya başladılar. Ancak kadının 26 yaşındaki kızı kendini iyi hissetmemeye başladı ve tuvalete giderek istifra etti.Geri döndüğünde ise annesi masada yoktu. Çünkü yarı baygın haldeyken bu beş zanlı tarafından kaçırılmış, yüzme havuzunun yakınındaki boş bir odaya götürülmüş ve defalarca tecavüze uğramıştı." ifadelerini kullandı.

Mahkeme davayı delil ve tanık ifadelerinin toplanması için ileri bir tarihe erteledi.