40 Gün Aç ve Susuz Kalmayı Planlayan Youtuber Hayatını Kaybetti

Ünlü rus sosyal medya fenomenlerinden Youtuber Vitaly Vygranovskiy, 40 gün aç ve susuz kalabileceğini öne sürdüğü deneyinin sonunda öldü.

40 Gün Aç ve Susuz Kalmayı Planlayan Youtuber Hayatını Kaybetti

Youtuber'in kesin ölüm nedeni için çalışma başlatıldı. Youtube'da önemli abone sayısına sahip ünlü youtuber, 40 gün aç ve susuz kalabileceğini öne sürerek, Mart ayında Moskova'da deneye başladı.

Sputnik'teki habere göre deneyinin onuncu gününde köyüleşen Vıygranovskiy, Moskova'daki atmosferin kendisini rahatsız ettiğini bu yüzden Abhazya'ya gittiğini belirtmiş, ve burada deneyine devam etmişti.

Yirminci günde tokluk hissi duyduğunu öne süren şahıs, kilo verdiğini fakat fiziksel herhangi bir aktivite yapabilmek için enerjisi kalmadığını söylemişti.

Otuz beşinci günde neredeyse ölmek üzere hissetmesine rağmen deneyini sürdüren Vıygranovsiy,"Nasıl mı geçti? Bu sadece bir oyundu. Çok ilginç bir deneyimdi. Yemeğe karşı bir çekim hissetmiyorum. Vücudum tamamen yenilendi, her bir hücrem." açıklamasını yapmıştı.

Ancak sosyal medya ünlüsünün tanıdıkları tarafından yapılan açıklamada, Youtuber'ın aç ve susuz kalma sürecinden çıkmak üzereyken hayatını kaybettiği belirtildi. Şahsın kesin ölüm nedeni için başlatılan soruşturma sürüyor.