220 Kilogram'ı Kaldırmaya Kalkıştı! Göğüs Kası Kemikten Koptu...

Vücut geliştirme sporcularından Ryan Crowley, 220 kilo Bench Press denediği sırada göğüs kasının yırtılması şokuyla karşılaştı. Hastanede tedavisi süren sporcu,"Karnım aşırı derecede şişmiş ve kelimenin tam anlamıyla hareket ettikçe sallanan bir sıvı var. İltihap çuvalı oldum" ifadelerini kullandı.

220 Kilogram'ı Kaldırmaya Kalkıştı! Göğüs Kası Kemikten Koptu...

23 yaşındaki vücut geliştirme sporcularından Crowley, Bench Press'te 220 kilogramı gözüne kestirdi. Fakat bu zorluk sporcunun göğüs kasının yırtılmasıyla sonuçlandı.

Yaşadığı talihsiz süreci anlatan genç sporcu, "Bunun olduğuna inanamıyorum göğüs kaslarım resmen kemiğimden koptu. Ameliyat sadece 1 saat olacaktı ama maalesef 4 saat sürdü. Tendonların kemiğe bağlanma yerlerinden ayrılıp kopması nedeniyle yeniden bir yapılandırma söz konusuydu.Tendonu kemikten sonra kası da tendondan kopardım. Doktor ayrıca, kemiklerim çok yoğun olduğu için tendonu takarken bazı sorunlar yaşadı, kemiklerim tendonu yeniden takmak için kullanılan aletleri kırdı. Ancak şimdilerde iyileşiyorum. Destekleriniz için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Hastanede tedavisinin sürdüğünü hatırlatan Crowley, "Tüm vücudum ayak parmaklarımdan ellerime kadar şişmiş. Karnım aşırı derecede şişmiş ve kelimenin tam anlamıyla hareket ettikçe sallanan bir sıvı var. İltihap çuvalı gibiyim. Ama yeniden kısa sürede toparlanıp oraya tekrar gideceğim" şeklinde konuştu.