Türkiye'de Coronavirüs Son Durum : Hayatını Kaybedenlerin İsimleri ve Yaşları

Korona virüsten hayatını kaybedenlerin isimleri hakkında bazı kaynaklardan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada , corona virüsten hayatını kaybedenlerin isimleri verildi.

Türkiye'de Coronavirüs Son Durum : Hayatını Kaybedenlerin İsimleri ve Yaşları

Türkiye 'de corona virüsten hayatını kaybeden bazı vatandaşların isimleri açıklandı.

Türkiye 'de corona virüs vaka sayısı 2 bin 433 'e yükselirken toplamda 59 hasta hayatını kaybetti. Corona tehlikesine karşı ciddi önlemler alınıyor ancak virüs yayılmaya devam ediyor. Küresel krize yol açan ve tüm ülkelerde görülen , tüm dünyada 21 bin 308 kişinin ölümüne neden olan corona virüs toplamda 472 bin 76 kişide görüldü.

İYİLEŞEN HASTA SAYISI

Önceki gün yapılan açıklamada, Türkiye 'de şimdiye kadar 26 hastanın iyileştiği ve coronadan kurtulduğu bildirildi. Bakan Fahrettin Koca, 60 yaşından büyük iki vatandaşın yoğun bakımda 1 haftadan fazla kaldığını , virüsü yendiklerini ve taburcu olduklarını bildirdi. 

Tüm dünyada coronadan kurtulan hasta sayısı ise 114 bin 870 olarak açıklandı.

İşte Corona virüs yayılma haritası.

TÜRKİYE 'DE CORONADAN HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR

Türkiye 'de coronavirüsten hayatını kaybeden bazı vatandaşların isimleri açıklandı.

Hürriyet tarafından son dakika olarak geçilen haberde İSTANBUL Beyoğlu'ndaki 50 yıllık Melis Eczanesi'nin sahibi İhsan Giray'ın (89) ölümünün ardından aynı eczanede çalışan Ekrem Özdemir (69) 'in coronadan hayatını kaybettiği bildirildi.

Cumhuriyet 'in aktardığı bilgide, eski CHP milletvekili Ramis Topal'ın yeğeni Dilek Tahtalı , corona virüse yenik düştü.

Güvenlik İş Sendikası  tarafındna yapılan açıklamada, "Ülkemizde de görülmeye başlanan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan meslektaşımızın bu hafta başında yapılan test sonuçları pozitif çıkmış ve hastanede kendisi tedavi altına alınmıştı. 44 yaşındaki meslektaşımız K.S'nin verdiği yaşam mücadelesini kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Meslektaşımıza Allah'tan Rahmet acılı ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz." denildi.

ara Kuvvetleri eski Komutanı 79 yaşındaki Aytaç Yalman'ın corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Diğer vatandaşların isimleri henüz açıklanmadı.

YAŞLARI

89 yaş
61 yaş
85 yaş
79 yaş (Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman)
44 yaş
69 yaş