Fransa ve İspanya'da Vaka Sayısında Korkunç Artış

Fransa ve İspanya Sağlık Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. İki ülkeden gelen açıklamalara baktığımızda son 24 saatte 40 binden fazla vaka tespit edildiği görüldü.

Fransa ve İspanya'da Vaka Sayısında Korkunç Artış

Fransa ve İspanya 'da bir günde 40 binden fazla vaka.

Koronavirüs salgını Avrupa 'da yeniden artmaya başladı. Fransa ve İspanya 'dan her gün rekor vaka sayısı haberleri geliyor. Önceki gün Fransa 30, İspanya ise 35 bin vaka açıklarken bugün de oldukça yükske vaka sayısı geldi. 

FRANSA

Fransa 'dan yapılan son dakika açıklamasında bir günde 25 binden fazla vaka tespit edildiğine yer verildi. Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Fransa'da, Public Health France'ın dün yayınladığı bir önceki rapordan bu yana 122 ölüm kaydedildi. 24 saat içinde 25.000 yeni vaka tespit edildi.
Sağlık olağanüstü hali, ulusal topraklarda gece yarısı yürürlüğe girecek.
Donald Trump ve Joe Biden, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sağlık krizinin yönetimi konusunda (bu sefer uzaktan) tekrar çatıştı.

İSPANYA

İspanya 'da bugünkü vaka sayısı dünün yarısıdan daha azına geriledi. Yapılan son dakika açıklamasında bir günde 15 bin 186 yeni vaka görüldüğü bildirildi. Açıklama şu şekilde:

"İspanya, ilk kez bir günde koronavirüs için 15.000 pozitifi aştı. Sağlık Bakanlığı bu Cuma günü 15.186 teşhis ve 222 ölüm bildirdi. Son haftalardaki eğilim aşağı yönlü olsa da, Sağlık Uyarıları ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi direktörü Fernando Simón Perşembe günü çoktan uyarıda bulundu: Bir platoya, önceki bir stabilizasyona girmemiz ve ondan sonra eğrinin geri dönmesi mümkündür. yükselmek."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA