Kadın-Erkek Bekçi Alımı İlanı Yayımlandı 2019

KPSS tercih kılavuzu önceki gün yayımlandı. Yayımlanan tercih kılavuzuna baktığımızda lise mezunu kadın-erkek bekçi alımı yapılacağına yer verildi. İşte detaylar ve ilan başvuru şartları.

Kadın-Erkek Bekçi Alımı İlanı Yayımlandı 2019

Kadın erkek bekçi alımı yapılacak.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı resmi interent adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Önceki gün yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli ataması yapılacağına yer verildi. Yayımlanan KPSS tercih kılavuzuna baktığımızda Kastamonu İl Özel İdaresine kadın-erkek bekçi alımı yapıldığı bildirildi.

BAŞVURULAR 3 ARALIK 2019 'DA

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda mülakatsız kamu personeli alımı için tercihlerin 3 Aralık 2019 günü başlayacağına ve 12 Aralık 'ta sona ereceğine yer verildi. 

BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

KPSS 2019/2 tercih kılavuzuna baktığımızda lise mezunu adaylar arasından 2 adet bekçi alımı yapıldığı bildirildi. Kastamonu Özel İdaresi bünyesine yapılan alımda adaylar 10 dereceli kadroda istihdam edilecek.

Kadın-erkek diğer bekçi adayları bu sayfada >> TIKLA KATIL

BAŞVURU ŞARTLARI

Tercih kılavuzuna baktığımızda 2001 ve 7225 nitelik kodlarının istendiğine yer verildi. İşte nitelik kodlarının anlamı.

2001: Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

7225: Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması

İlan için yaş sınırı yoktur. 2018 yılında yapılan KPSS 'den geçerli bir puan alan her aday bu ilana başvuru yapabilir. KPSS puan üstünlüğüne göre bekçi alımı yapılacak.

BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN