YouTube’un Yıllardır Beklenen Özelliği Tanıtıldı

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alan YouTube, yeni özelliğini tanıttı. Özellik birkaç gün içinde kullanıcılara sunulacak.

YouTube’un Yıllardır Beklenen Özelliği Tanıtıldı

YouTube’da soru-cevap özelliği bugün tanıtıldı. Canlı yayın yapanların kendilerine sorulan soruları çok daha kolay bir şekilde görüp cevaplayabileceği özellik tanıtıldı.

Dünyanın en büyük video platformu ve en büyük 3. müzik platformu YouTube, yeni özelliklerini kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Webtekno’nun haberine göre yetkililer bugün YouTube üzerinden etkinlikler düzenleyen ve canlı yayınlar yapanları ilgilendiren bir özellik duyuruldu. Bu özellik sayesinde soru cevap etkinlikleri çok daha kolay yapılacak.

Uygulama ve oyun geliştiricileri başta olmak üzere pek çok şirket, genellikle Reddit ya da YouTube üzerinde “AMA” etkinlikleri düzenliyor. “Ask me Anything” yani “Bana her şeyi sor” anlamına gelen bu etkinliklerde geliştiriciler ya da yetkililer ürünleri hakkındaki soruları cevaplıyor. Genellikle canlı yayınlarda yapılan bu etkinliklerde pek çok zaman sorulan sorular diğer sohbet mesajlarının arasında kayboluyor.

YouTube ise bu sorunu tamamen ortadan kaldıracak yeni soru cevap özelliğini bugün tanıttı. Bu özellik sayesinde canlı yayın yapan kişiler istedikleri anda bir soru cevap etkinliği başlatabilecek. İzleyiciler ise sohbet penceresinin üzerindeki soru cevap sekmesine tıklayarak sorularını sorabilecek. Sorulan tamamı yayıncılara özel bir soru cevap alanında görünecek ve yayıncılar istedikleri soruyu tek tuşla sabitleyebilecek.

Önümüzdeki günlerde kademeli olarak tüm kullanıcılara sunulacak özelliği kullanarak sorulan soruların 200 soruyla sınırlı olacağını ve yeni sorular soruldukça eskilerinin silinecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /