YouTube'da şaşırtan özellik başladı! Kimse ne olduğunu anlamadı: Görenler şaştı kaldı

Tüm dünyada en çok kullanılan uygulamalardan biri olan YouTube saklanan özelliği ortaya çıktı! Tüm detaylar haberimizde.

YouTube'da şaşırtan özellik başladı! Kimse ne olduğunu anlamadı: Görenler şaştı kaldı

YouTube platformu kullanıcıları öğrendikleri yeni özellik karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor! Bakın aslında bu özellik nasıl çalışıyormuş! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YOUTUBE SAKLANAN ÖZELLİĞİ

YouTube platformunda izlenen videolarda ya da dinlenen şarkılarda ses seviyeleri farklılık gösteriyor. Milyonlarca içerik oluşturucu ve abone tarafından kullanılan platformda ses seviyesi tutarlılığı kolay kolay korunamıyor. YouTube tarafından yapılan çalışmalara göre video seslerinin daha düzgün hale gelmesi, müzik deneyimlerinin iyileştirilmesi hedefleniyor.

youtube ses özelliği için çalışıyor

 Stabil ses olarak anılan Stable Volume özelliğinin etkinleştirilmesi bekleniyor. Yapılan haberlere göre Apple, Spotify gibi uygulamalar seslerde ani çıkışları düzeltebiliyor. Telefon ve bilgisayarlarda bu sorunu gidermek için uygulamalar bile bulunuyor ancak YouTube platformunda bu özellik etkin değil. Yapılacak olan yeni düzeltmelerle birlikte bu ses farklılıklarının önüne geçilmesi amaçlanıyor. Daha dengeli bir ses özelliği videoların sağ üst kısımlarında yer alan ayarlar kısmından düzeltilebilecek.