Xiaomi Redmi Note 12 Tanıtım Tarihi Artık Belli!

Xiaomi Redmi Note 12 Türkiye’de hem en çok kullanılan hem de yeni çıkan bir telefondur. Son zamanlarda gençler tarafından en çok kullanılan telefon olması sebebiyle talep oldukça fazladır. Geçen seneden bu yana Xiomi markası 10dan fazla yeni model telefon çıkartmıştır.  Note 12 serisi de şimdi çıkacak olan yeni bir seridir. Adından sürekli söz ettiren Note 12 serisinin tanıtım tarihi belli oldu ve 27 Ekim gününde yeni telefon saat 14.00 de tanıtıma çıkacak.

Xiaomi Redmi Note 12 Tanıtım Tarihi Artık Belli!

Xiaomi Redmi Note 12 den 3 Telefon Tanıtılıyor

Note 12 serisinden ilk başta 3 tane telefon tanıtılacak ve bu telefonlar tüm özellikleri ile kullanıcılara anlatılacak. Bu seriye MediaTek Dimensity 1080 işlemcisinin gelmesi bekleniyor. Xiaomi Redmi Note 12 serisine ait bataryaların özellikleri belli değil ama 120W’lık ultra hızlı şarj desteğine sahip olacağı düşünülüyor. 


Redmi, geçen haftalarda Çin de merkezi bulunan JD.com ‘da listelendi. 1385$’ dan listelenen Redmi aynı zamanda AMOLED ekrana sahip olan bir telefon olacak. Bunun bilgisi ise sızdırılan bazı görseller sayesinde kullanıcılara ulaştı. Görseller de bulunan kavisli tasarım nedeniyle AMOLED ekran kullanılacağı tahmin edildi ama kesinlik kazanan bir bilgi henüz yok. Xiaomi Redmi Note 12’nin arka kısmında üçlü kamera sistemi olacak. Bu kamera sistemi 50 Mega piksel  geniş açılı bir kamera olacak. Bu 50 mega piksellik kameraya 8 mega piksel ve 2 mega piksellik ultra geniş açılı ikincil, üçüncül kameralar eşlik ediyor olacak. 
Bazı iddialar ise Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus’ın 200 mega piksel ana kamera’ya sahip olacağı yönünde. Bu gelişmiş kamera ağı Redmi için teknolojide bir çığır açmak demektir.