WhatsApp'tan sevgilileri küstürecek özellik! Güncellemeyen daha mutlu

Milyonlarca insanın kullandığı mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni güncellemesini duyurdu. Çiftler hiç hoşlanmayacak! Tüm detaylar haberimizde.

WhatsApp'tan sevgilileri küstürecek özellik! Güncellemeyen daha mutlu

WhatsApp son dönemlerde yaptığı güncellemelerle sık sık adından söz ettirirken yeni güncelleme haberi kimsenin yüzünü güldürmedi! Çiftlerin arası çok bozulacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP GÜNCELLEMESİNİ ÇİFTLER SEVMEYECEK

WhatsApp son dönemlerde yaptığı güncellemeleri sık sık kullanıcılarıyla paylaşmaya devam ediyor. Tüm dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp yaptığı son güncellemede video kaydı gönderilmesini kolaylaştırmıştı. Ses kayıt kısmında bulunan yerde çıkan video kaydına bastıktan sonra insanlar 1 dakika süreyle söyleyeceklerini görüntülü şekilde çekerek karşı tarafa gönderebiliyordu ve bu video galeriye kaydedilmiyordu. 

whatsapp son güncellemesini paylaştı

Yeni güncellemeyle birlikte eğer video mesaj göndermek istemiyorsanız Ayarlar kısmına girerek ses ya da video seçeneğini seçebileceksiniz. Bu güncelleme bazı insanlar tarafından beğenilse de sosyal medya hesabı üzerinden birçok insan tarafından da eleştirilere maruz kaldı. Son güncellemenin resmi olarak ne zaman geleceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı.