WhatsApp’tan Beklenen Son Görülme Müjdesi Geldi

Milyonlarca kullanıcının beklediği haber WhatsApp tarafından duyuruldu. Son görülme özelliğinde büyük yenilik.

WhatsApp’tan Beklenen Son Görülme Müjdesi Geldi

WhatsApp, son gelen özellikle kullanıcılarını sevindirecek bir güncellemeye hazırlanıyor. WhatsApp gizlilik seçeneklerine eklemeler yaparak kullanıcıların daha fazla bilgilerini saklamasına imkan veriyor.

Dünyanın en fazla kullanılan ve tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliklerini bir bir duyurmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde 4 farklı özelliğin ekleneceğini müjdeleyen WhatsApp, bu sefer de son görülme ile ilgili memnun edici bir özellik geliştirdi.

3 Seçenek Vardı

WhatsApp’ın önceki sürümünde son görülme ile ilgili 3 seçenek söz konusuydu. Ya tüm herkese son görülme açık yapılır, ya herkese kapatılır yada sadece rehberde kayıtlı olanlara açık bırakılabiliyordu.

Son Görülme Kişiye Özel Yapılabiliyor

WhatsApp’ta bazı gizlilik özellikleri, sadece seçtiğiniz kişiye açık yada kapalı olarak değiştirilebiliyordu. Son görülme özelliğinde bu durumun olmaması kullanıcılar tarafından istenmeyen bir durumdu. WhatsApp’ın iOS uygulamasına en son beta sürümüyle belirli kişilerin kullanıcıların son görülme durumlarını görmemesini sağlayan "Şunlar Hariç Kişilerim..." adında yeni bir seçenek ekledi. Bu şekilde rehberinizdeki istediğiniz kişilerin son görülmenizi görmesine, istemediğiniz kişilerinde görmemesine engel olabilirsiniz.

Kullanımı Başladı Mı

WhatsApp’ın yeni güncellemesi hem iOS hem de Android’de beta olarak test edilmeye başlandı. Özellik şu an dağıtım aşamasında olsa da her kullanıcı tarafından erişilebilmeye uygun değil. Uygulamayı son sürüme güncelleyip ayarlardan bu özelliğin gelip gelmediğine kontrol edebilirsiniz. Özelliğin yakında tüm cihazlara dağıtımı bekleniyor.

İşte Özelliğe Ait Paylaşılan İlk Ekran Görüntüsü

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /