WhatsApp'ta kim bana ne dedi derdine son! Artık o mesajları da görebileceksiniz

WhatsApp, yaklaşan güncellemesiyle önceki mesajların görülebilmesine olanak tanıyan yeni bir özellik getiriyor. İşte yeni özelliğin detayları...

WhatsApp'ta kim bana ne dedi derdine son! Artık o mesajları da görebileceksiniz

Mobil iletişimin öncü isimlerinden WhatsApp, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi hedefleyen yeni bir güncelleme ile gündeme geldi. Anlık mesajlaşma devi, artık geçmiş mesajların görülebilmesine imkan tanıyan bir özelliği yakında kullanıcılarına sunacak.

GRUBA YENİ KATILAN ESKİ MESAJLARI GÖREBİLECEK

1

WhatsApp'ın gelecek güncellemelerinden birinde aktif hale gelecek bu özellik, grup yöneticilerine özel bir yetki olarak sunulacak. Gruba yeni katılan bir üye, bu özellik sayesinde grup içerisindeki önceki konuşmalara daha hızlı bir şekilde hakim olabilecek. Özellik, özellikle dinamik ve bilgi paylaşımının yoğun olduğu gruplarda, yeni üyelerin daha rahat entegre olmasını sağlayacak.

Bu yenilikle birlikte, yeni bir üyenin gruba katılımıyla beraber, son 24 saat içerisinde yapılan konuşmaları görmesi otomatik olarak sağlanacak. Böylece, grubun geçmiş konuşmalarına dair bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılar, hızlı ve sorunsuz bir şekilde bu içeriklere erişebilecekler.