Whatsapp’ta devrim yaratacak özellik! Bu yenilik kullanıcılara rahat nefes aldıracak

Uzun süredir beklenen HD kalitesinde resim gönderme özelliği nihayet WhatsApp'a ekleniyor. İlk olarak beta kullanıcılarına sunulan bu yenilik, artık tüm kullanıcılar için kullanıma sunuldu. İşte ayrıntılar...

Whatsapp’ta devrim yaratacak özellik! Bu yenilik kullanıcılara rahat nefes aldıracak

WhatsApp sonunda uzun süredir beklenen bir özelliği kullanıcıların hizmetine sunuyor. Anlık mesajlaşma platformu, artık iOS ve Android kullanıcıları için HD kalitede resim gönderme özelliğini hayata geçiriyor.

Beta programına dahil olan kullanıcılar, HD fotoğraflarını çözünürlüğünü koruyarak göndermeye başlayabilecekler. Bu özellik öncelikle beta sürümünde bulunuyordu ancak artık bu yenilik tüm cihazlarda mevcut olan WhatsApp versiyonlarında kullanılabilecek.

ARTIK BOYUTU BOZMADAN HD GÖNDEREBİLECEKSİNİZ

WP

WhatsApp'ın bu medya paylaşımı ile ilgili yeni özelliği, fotoğraf kalitesi seçeneği sayesinde daha kaliteli fotoğrafların boyutlarını koruyarak paylaşılmasını kolaylaştırıyor.

Kullanıcılar bundan böyle gönderecekleri resimlerin kalitesini ayarlayabilecekler ve gönderdikleri görüntünün altında "HD" etiketi yer alacak. Ancak unutulmaması gereken bir nokta, herhangi bir fotoğraf için varsayılan seçeneğin her zaman Standart kalite olacağıdır. Bu nedenle, gelişmiş kalitede bir fotoğraf paylaşmak isteyen kullanıcıların her seferinde HD seçeneğini manuel olarak tercih etmeleri gerekecek.

HD fotoğraf gönderme özelliği, Android için Google Play Store ve iOS için App Store'dan WhatsApp uygulamasını güncelleyerek ulaşılabilir. Bu yeni özellik, WhatsApp kullanıcılarının medya paylaşım deneyimini daha da geliştireceğe benziyor.