Whatsapp'a Güncelleme Geldi! iOs Yeni Sürümü Yayımlandı

Whatsapp'ın iOs işletim sistemi kullanan cihazlarında yeni sürüm yayımlandı. Whatsapp geliştirici ekibi, yayımlanan yeni sürümle birlikte ilk kez iki yeni özelliği kullanıcıların hizmetine sunmuş oldu. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp yeni özellikleri ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Whatsapp'a Güncelleme Geldi! iOs Yeni Sürümü Yayımlandı

Whatsapp'ın iOs işletim sistemi kullanan cihazlarında yeni sürüm yayımlandı. Whatsapp geliştirici ekibi, yayımlanan yeni sürümle birlikte ilk kez iki yeni özelliği kullanıcıların hizmetine sunmuş oldu. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp yeni özellikleri ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Uygulamayı sürekli güncelleyen ve yeni özellikleri uygulama bünyesine entegre eden Whatsapp geliştirici ekibi, iOS versiyonu için yeni güncellemeyi App Store'da yayımladı. Apple App Store'da yayımlanan yeni sürüm bir çok yeni özelliği de beraberinde getiriyor.  Apple iPhone sahipleri Whatsapp'ın son sürümünü "2.19.110"  Appstore'dan kolaylıkla indirebiliyor. Whatsapp'ın iOS versiyonu için getirilen yeni özellikle birlikte sessize alınan sohbetten bildirim alınmayacak. Geçtiğimiz dönemlerde Whatsapp'ta sessize alınmış gruplara mesaj geldiğinde dahi uygulama simgesi bildirim alabiliyordu. Whatsapp yeni sürümüyle birlikte medyaya içeriklerinde de düzenlemeye gidildi. Geliştirici ekip, gönderilen görüntülerin daha kolay hizaya alınabilmesi için yaptığı testleri başarıyla sonuçlandırdı.

Whatsapp'a yeni gelecek özellikler için de çalışmaların devam ediyor.

YENİ ÖZELLİKLER YOLDA

Uzun süredir kullanıcıların büyük tepkilerini çeken 'Gruba dahil edilme' olayıyla ilgili Whatsapp geliştiricileri beklenen adımı atıyor. Yeni güncellemeyle birlikte artık Whatsapp kullanıcıları istemedikleri gruplara onayları olmadan dahil edilmekten kurtulacaklar.

Güncellemenin aktif edilmesinden sonra, gruplara dahil edilme seçeneği ayarlardan aktif ya da pasif hale getirilebilecek. Bu sayede kullanıcılar sadece istedikleri gruplara girecekler. Whatsapp yönetimi bu konuda çok fazla şikayet aldıklarını daha önce de bildirmiş, ilgili özelliğin 'seçenek' sunacağı bir hale getirilmesi için çalışma başlattıklarını bildirmişti. İos ve android işletim sistemi kullanan mobil cihazlara gelecek bir başka özellik ise kara liste olacak.

Kara liste ile kullanıcıları rahatsız eden kullanıcıların önü kesilecek, bu sayede sürekli birilerini gruplara ekleyen kişilerin 'Grup ekleme' özelliği kapatılacak.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA