WhatsApp'a gelen bu özellik ortalığı karıştıracak! Sevgililer birbirine düşmeye hazır olsun

Sevilen sohbet uygulamalarından olan Whatsapp'ta yeni özellik kullanıma açılırken Meta, yakın zamanda yeni güncellemesini açıkladı. Whatsapp kullanıcılarına yapay zeka özelliği...

WhatsApp'a gelen bu özellik ortalığı karıştıracak! Sevgililer birbirine düşmeye hazır olsun

Her sene düzenli olarak güncellemeyle adından bahsettiren Meta, Whatsapp üzerinde yapay zeka özelliğinin geldiğini açıkladı. Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, WhatsApp için yeni yapay zeka özelliklerini tanıttı.

WHATSAPP YAPAY ZEKA ÖZELLİĞİ

Sohbetler sırasında uyum sağlanması için bir düşünce ya da fikri temsil eden özel bir çıkartma söz konusu olurken Meta'nın yapay zekalarıyla beraber istenilen konular hakkında bilgi edinmek mümkün. Meta'nın yarattığı onlarca karakterden ilginç yanıtlar alarak her birinin farklı bakış açıları üzerinden bilgi sahibi olunabilir.

Whatsap yapay zeka

Yapay zekalar, imagine istemini belirterek yeri ya da kişiyi temsil eden görüntüler oluşumunda belirler. Yapay zeka asistanıyla Whatsapp üzerinden mesajlaşmak mümkün hale geldi. Henüz geliştirme aşamasında olunan bu özellikle beraber erişim sağlanmasada yakında gelecek ilk güncellemeyle beraber Whatsapp üzerinde kullanıma açılacak.