WhatsApp Web'e Beklenen Özellik Geldi: Karanlık Mod Nasıl Yapılır?

Son dakika haberi: WhatsApp 'ın masaüstü sürümü olan WhatsApp Web 'e yeni özellik geldi. Artık Masaüstü sürümünde karanlık mod kullanılabilecek.

WhatsApp Web'e Beklenen Özellik Geldi: Karanlık Mod Nasıl Yapılır?

Son dakika : WhatsApp Web 'e karanlık mod geldi.

Dünya üzerinde en çok kullanılan uygulamalardan olan WhatsApp 'ın masaüstü sürümü WhatsApp Web 'e yeni özellik geldi. WhatsApp kullananların byük merakla beklediği yeni özellik artık masaüstü sürümünde de aktif hale geldi. Artık WhatsApp Web kullanıcıları, karanlık modda uygulamayı kullanabilecek.  Peki karanlık mod WhatsApp Web üzerinde nasıl aktif edilir?

Karanlık modu aktif hale getirmek için, WhatsApp Web 'in bilgisayarınızda açık olması gerekiyor. WhatsApp Web 'in internet adresine gidin. Daha sonra telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın. Uygulamayı açtıktan sonra menüye gidin ve orada bulunan WhatsApp Web kısmına giriş yaparak masaüstündeki kaekodu okutun. 

QR kodu okuttuktan sonra masaüstünde WhatsApp Web üzerinde oturumu açmış olacaksınız. Burada bulunan 'üç nokta'dan ayarlar kısmını açın. Burada çıkan seçeneklerin arasında 'tema'yı seçin ve açık işaretli kutucuk yerine 'koyu'yu aktif edin. Sonrasında WhatsApp Web karanlık moda geçiş yapacak.

Ayarlar kısmına girdiğiniz zaman 'tema' seçeneği görünmüyorsa, WhatsApp sekmesini kapatıp, yeni bir sekmede tekrar açın. Bu sefer ayarlar kısmında 'tema' seçeneği karşınıza çıkacak.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA