WhatsApp ve WEB WhatsApp'a 3 Yeni Özellik

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a ve uygulamanın masaüstü sürümü olan Web WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor.

WhatsApp ve WEB WhatsApp'a 3 Yeni Özellik

WhatsApp 'a 3 yeni özellik geliyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp ile söz konusu uygulamanın masaüstü sürümü olan Web WhatsApp 'a 3 yeni özellik geliyor. Gelecek özellikler, kullanıcıların işlerini biraz daha kolaylaştıracak düzeyde.

1,5 MİLYARDAN FAZLA KİŞİ KULLANIYOR

Dünya genelinde WhatsApp, 1 buçuk milyardan fazla kişi tarafından kullanılıyor. Milyarlarca kişi tarafından kullanılan uygulamaya gelen 3 yeni özellik şu şekilde:

ARKADAŞ EKLEMEYE KOLAYLIK

WhatsApp 'a gelecek yeni özellik ile artık arkadaş ekleme işlemi kolaylaşacak. WhatsApp QR kod yani karekod  özelliği ile artık popüler mesajlaşma uygulaması üzerinde  arkadaş ekleme özelliği olacak. Bu özellik nihayet kullanıma sunulacak.

WhatsApp 'a eklenecek yeni özellik sayesinde kullanıcılar, arkadaşının QR kodunu taratacak ve hızlı bir şekilde o arkadaşını WhatsApp 'ına ekleyebilecek. 

VİDEO SOHBET DEĞİŞİKLİĞİ

:Korona sonrası vatandaşlar evlerinde kalmış ve görüşmelerini WhatsApp üzerinden genellikle yapmıştır. Özellikle WhatsApp 'ın video sohbt özelliği en çok kullanılanlar arasına girdi. 

Yeni değişikliklerden biri de bu özellik ile ilgili. Korona döneminde sık kullanılan bu özelliğe eklenecek yeni özellik ile artık video sohbetlerinde bir katılımcının penceresi üzerine basılı tuttuğunuzda artık tam ekrana geçmek münkün olacak. 

Grup sohbetlerinde yer alan video ikonu sayesinde  ise artık hızlı bir şekilde görüntülü konferans başlatılabilecek.

Konferansa hızlı şekilde geçilebilecek ama bu özellik 8 kişi ya da altında sayının katılımı ile gerçekleşen sohbetlerde kullanılabilecek. 

WEB WHATSAPP'TA KLAVYEYE YENİ ANİMASYONLAR

Güncellemeler kapsamında klavyeye yeni animasyonlu etiketler, WhatsApp web sürümlerine gelecek.

Kamubulteni.com  | Ankara