WhatsApp Tarih Verdi Artık Bu Cihazlarda Çalışmayacak

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni gelecek güncelleme ile uygulamayı kullanamayacak cihazları paylaştı.

WhatsApp Tarih Verdi Artık Bu Cihazlarda Çalışmayacak

Milyarlarca aktif kullanıcısı ile dünyanın en popüler mesajlaşma ağı olan WhatsApp, 24 Ekim’den sonra uygulamanın bazı cihazlarda çalışmayacağını açıkladı. iPhone kullanıcılarını ilgilendiren bu karar sonucu kullanıcılar hangi cihazlarda uygulamanın kullanılamayacağını merak ediyordu.

Eski işletim sistemleri için uygulama desteğini çeken WhatsApp, 24 Ekim’de bu listeye 2 farklı işletim sistemi daha ekliyor. Böylelikle iOS 10 ve iOS 11 sistemini kullanan iPhone kullanıcıları bu uygulamayı kullanamayacak.

iPhone5 ve iPhone5C Listede

WhatsApp’ın duyurusuyla bu iki işletim sistemine sahip olan iPhone5 ve iPhone5C modeller 24 Ekim 2022 tarihinden itibaren WhatsApp’ı kullanamayacak.

Hala Şansınız Var

Bu iki cihazı kullanan uygulama kullanıcıları cihazlarını 24 Ekim 2022 tarihine kadar iOS 12 sistemine güncellerse, uygulamayı kullanmaya devam edebilecek. Bu şekilde uygulamayı en az 1 yıl daha kullanma imkanınız olacaktır.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /