WhatsApp'tan Son Dakika Açıklaması: Gizlilik Sözleşmesi Yine Geliyor

Son dakika haberi: WhatsApp'tan bir son dakika açıklaması geldi ve gizlilik sözleşmesinden geri adım atılmayacağına yer verildi.

WhatsApp'tan Son Dakika Açıklaması: Gizlilik Sözleşmesi Yine Geliyor

WhatsApp 1 ay öncesine geri döndü.

Popüler mobil haberleşme uygulaması WhatsApp'tan son dakika açıklaması geldi. Uygulamayı satın aldıktan sonra birçok düzenleme yapan WhatsApp'ta veri gizliliği sözleşmesi ısrarı devam ediyor.

GEÇEN AY GERİ ADIM ATTILAR AMA...

Geçtiğimiz ay veri gizliliği sözleşmesi gündeme gelmiş ve kullanıcıların bu sözleşmeyi kabul etmesi istenmişti. Söz konusu sözleşmenin zorunlu olarak kabul edileceği bildirilmiş, bu zorunluluğun AB ülkelerinde geçerli olmayacağına yer verilmişti. Sadece AB ülkelerinin kapsam dışında olması ise tepkilere neden olmuştu.

Yoğun tepkiler sonrası WhatsApp geri adım attı. Ancak atılan geri adım sözleşmenin kaldırılması değil ertelenmesi konusunda oldu. 

WhatsApp tarafından yapılan son dakika açıklaması, "Güncellememiz Hakkında Daha Fazla Bilgi" başlığı ile yayımlandı ve  söz konusu açıklamada, "WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilmeleri için bu güncellemeleri inceleyip kabul etmelerini kullanıcılara hatırlatmaya başlayacağız" ifadelerine yer verildi. 

Söz konusu güncelleme hakkında çok fazla yanlış bilginin yer aldığı bildirilirken , "Daha önce bu güncelleme hakkında çok fazla sayıda yanlış bilgiyle karşılaştık" denildi. 

GERİ ADIM ATMAYACAK

Söz konusu durumdan geri adım atılmayacağını söyleyen Facebook, yanlış anlaşılmaların önüne geçileceği ve 15 Mayıs 'ta bunun zorunlu olacağını söyledi.

Siz WhatsApp kullanmaya devam edecek misiniz? Yorum kısmı aşağıda.

Telegram memur alımı grubumuza katılmak için TIKLAYIN