WhatsApp'ta Reklamlı Dönem: İşte Reklamların Görüleceği Yer

WhatsApp 'ta reklamlı döneme geçiliyor. WhatsApp yetkilileri, konu ile ilgili yaptığı açıklamada reklamların yerleştirileceği yerleri duyurdu.

WhatsApp'ta  Reklamlı Dönem: İşte Reklamların Görüleceği Yer

WhatsApp 'ta reklam devri başlıyor.

Son dönemlerde çokça konuşulan WhatsApp 'a reklam eklentisi için açıklama geldi. Yapılan açıklamada reklam devrine geçileceğine yer verildi.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp 'ta bir devir daha sona eriyor. Çıktığı günden bu yana reklamsız şekilde kullanıcılarına hizmet veren WhatsApp, 2014 yılında dünya devi Facebook tarafından satın alınmıştı.

Mark Zuckerberg tarafından satın alınan WhatsApp 'a reklamlar geliyor. Yeni dönemde artık kullanıcıların karşısına reklamlar çıkacak. 

REKLAMLAR NEREDE GÖRÜLECEK?

Kullanıcılara şimdiye kadar ücretsiz ve reklamsız hizmet veren WhatsApp, bu devri sonlandırıyor. Artık yeni dönemde WhatsApp 'ta reklamlar karşınıza çıkacak. Bu reklamlar DURUM sekmesinde yer alacak ve burada kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Durum sekmesinde reklam olacağını öğrenen WhatsApp kullanıcıları , programın sahibi Mark Zuckerberg 'e sert eleştiriler yönlendiriyor. Sosyal medya üzerinden Zuckerberg 'e ve Facebook 'a tepki gösteren kullanıcılar , reklamların olmamasını istiyor. 

Reklamsızlık sözünün bozulacağını söyleyen kullanıcılar , reklamların verilmesi nedeniyle kullanıcıların verilerinin de toplanacağını söylüyor. 

2012 YILINDA SÖZ VERMİŞLERDİ

2012 yılında açıklama yapan WhatsApp yetkilileri, kullanıcılara reklamsızlık sözü vermişti. Ancak bu tarihten sonra WhatsApp , Facebook bünyesine geçti ve değişiklikler yaptı. 

Peki sizce WhatsApp'a reklam gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.