WhatsApp, Hayalet Stalk Özelliğini Duyurdu: Kimsenin Ruhu Duymayacak

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Durumlarına baktığınız anlaşılmasını istiyorsanız eğer bunun çözümü çok basit. Siz, doya doya izlerken hiç kimse profilinde gezdiğinizi bilmeyecek..

WhatsApp, Hayalet Stalk Özelliğini Duyurdu: Kimsenin Ruhu Duymayacak

En popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, haberleşmenin yanı sıra durum paylaşımlarına da avantaj tanıyor. Mesajlaşma Platformu, Instagram platformunun hikaye özelliğinin kopyası olanı 'durum' çalışmasını 2017 senesinde kullanıcılara sunmuştu.

Karşınızda bulunan WhatsApp kullanıcısının tam olarak neler paylaştığını görebildiğiniz WhatsApp özelliği bazı kullanıcılar tarafından pek de tercih edilmiyor. Stalk yapmak isterken adeta radara takılmamak isteyen bazı kullanıcılar, herhangi bir kullanıcının durumuna çok gizli bir şekilde nasıl bakabileceklerini araştırıyor.

WhatsApp durum gizleme anlaşılır mı? , Bu duruma bakıldığı nasıl anlaşılır?, duruma baktım nasıl görünmezdi? Gibi pek çok soru, arama motorlarında araştırılıyor.

WhatsApp Durumuna Gizlice Bakmak Mümkün Mü?

Aslında oldukça güvenilir ve basit bir WhatsApp durum görme hilesi mevcut. Işte WhatsApp'ta gizli bir şekilde durumlara bakmanın taktiği...

WhatsApp'ta birinin durumuna Baktıktan hemen sonra gizliliğinizi korumak istiyorsanız eğer o konuda bilgisini açmanız yeterlidir. En azından bakmış olduğunuz durum silinene kadar veya kaybolana kadar okundu bilginizin kapalı olması gerekecek nokta eğer ki o konuda bilgisini açarsanız o halde duruma baktığınız ortaya çıkacaktır.

Okundu Bilgisini Kapatmak İçin Ne Yapılmalı? 

Ayarlar bölümüne giriş yaptıktan sonra hesap seçeneğine basılır ve gizlilik ile güvenlik gibi seçenekler arasında 'gizlilik' bölümüne giriş yapılır. Sonrasında okundu bilgisi seçeneği bulunduktan sonra işaretli ise o işaret kaldırılır.