WhatsApp'da Bomba Değişiklik: O Özellik Kalkıyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp flaş bir değişikliğe hazırlanıyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre WhatsApp, son görülme özelliğini kaldırıyor.

WhatsApp'da Bomba Değişiklik: O Özellik Kalkıyor

Son dakika : WhatsApp 'ta flaş değişiklik.

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, büyük bir değişime hazırlanıyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre WhatsApp, son günellemesi ile 'son görülme' özelliğini devre dışı bırakıyor. 

YENİ VERSİYONDA YOK

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması  olan ve Facebook bünyesinde bulunan WhatsApp, kullanıcıların canını sıkacak yeni bir güncelleme ile geliyor. Güncellemede artık kullanıcılar , mesajlaştığı kişinin son görülme bilgisini göremeyecek.

YENİ GÜNCELLEME GELDİ Mİ?

Son görülme özelliğinin kaldırılması meselesi , Twitter 'in en çok konuşulan konuları arasına girdi. On binlerce kişi, son görülme özelliğinin kaldırılıp kaldırılmadığını araştırmaya başladı. Karşısındaki kişinin son görülme saatini göremeyenler, uygulamanın yeni güncellemesinin yayımlanıp yayımlanmadığını merak ediyor. 

Ancak yeni güncelleme henüz gelmedi. Güncellemenin önümüzdeki günlerde gelmesi ile birlikte kullanıcılar , artık karşısındaki kişinin son görülme tarih ve saatini göremeyecek. 

Sosyal medya ise ikiye bölünmüş durumda. Birçok kullanıcı bu özelliğin iyi olacağını söylerken , birçok kullanıcı ise zaten ayarlarda son görülmenin isteğe bağlı kapatıldığını , buna gerek olmadığını söylüyor. 

Kadın-erkek diğer kullanıcılarla durumu tartışmak için TIKLAYIN