WhatsApp'a Yeni Özellik -Ücretli Hatırlatıcı Geldi

WhatsApp 'ın İOS ve Android işletim sistemlerindeki uygulamasına yeni özellik geldi. Ücretli yeni hatırlatıcı eklentisinin detayları haberimizde.

WhatsApp'a Yeni Özellik -Ücretli Hatırlatıcı Geldi

WhatsApp 'a yeni ücretli özellik.

Dünyanın en sık kullanılan mobil iletişim uygulaması olan WhatsApp 'a yeni özellik geliyor. Uygulama geliştiricilerinin uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni özellik hem Android hem de İOS işletim sistemlerinde olacak ve bu ücretli olacak.  Yeni özellik ile WhatsApp'a hatırlatıcı eklentisi geldi.

Hemen hemen her ay bir güncelleme yapan WhatsApp, yeni özellikleri kullanıma sunarak kullanıcılarına daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.  Webtekno 'da yer alan habere göre , geçtiğimiz dönem açıklama yapan Any.do isimli mobil uygulama yetkilileri , söz konusu özelliğin geleceğini daha önceden haber vermiş ve WhatsApp ile anlaşma sağlandığını duyurmuştu. 

Bu özellik resmen hizmete sunuldu ve artık kullanıcılar , WhatsApp üzerinden hatırlatıcı oluşturabilecek. 

WHATSAPP 'A ENTEGRE EDİLDİ

WhatsApp 'a entegre edilen Any.do, dünya genelinde oldukça popüler bir uygulamadır. Google Play istatistiklerine baktığımızda , şimdiye kadar bu uygulamayı 10 milyondan fazla kişinin indirdiği görülüyor. 

WhatsApp 'a da entegre edilmesi ile birlikte bu uygulamanın daha da popülerleşmesi bekleniyor. 

5,99 DOLAR

Konu ile ilgili yapılan açıklamada , söz konusu eklentinin paralı olduğu vek ullanıcıların abonelik karşılığı bu uygulamadan faydalanabileceği bildirildi. Uygulamanın aylık ücreti ise 5.99 dolardır , yani 35 TL civarı.

Ücret ödendikten sonra eklenti WhatsApp 'a geliyor ve Any.do'nun WhatsApp hesabı üzerinden  hatırlatıcılar oluşturuluyor.

Bu hatırlatıcı ile , örneğin akşam eve giderken almak istediğiniz bir şeyi yazıyorsunuz. Any.do 'nun WhatsApp hesabına bu şekilde mesaj atıyorsunuz ve zamanı geldiğinde hesap bunu size bir WhatsApp mesajı ile bildiriyor. 

Peki sizce bu eklentinin ücretli olması doğru mu? Yorum kısmı aşağıda >>