WhatsApp'a Yeni Özellik: SONRA OKU

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a yeni özellik geliyor. İOS beta sürümüne eklenen yeni özelliğin adı Sonra Oku olarak açıklandı.

WhatsApp'a Yeni Özellik: SONRA OKU

WhatsApp'a yeni özellik.

WhatsApp'ın yeni sürümünde kullanıcılara yeni bir özellik sunuluyor. İOS kullananlara yeni güncelleme ile birlikte artık mesajları sonra oku özelliği geliyor. 

WhatsApp'ta bir kişinin size yolladığı veya bir gruptan paylaşılan mesajlar bildirim olarak telefonun ekranında ya da üstünde görünür. Mesajı okumadığınız zaman ise her gelen yeni mesajda o mesaj da görünür. WhatsApp, getireceği yeni özellik ile bunun önüne geçiyor. 

Daha önce Android Beta sürümünde tatil modu özelliği geliştirilmişti. bu yeni özellik ise Tatil modunun gelişmiş bir versiyonu olarak tanımlanıyor. WhatsApp'ın İOS beta sürümünde ortaya çıkan yeni özellikle artık sonra oku özelliği de WhatsApp'ta olacak. Bir kişi, sonra oku özelliği ile birlikte o mesajı bildirim olarak almıyor.

a

ÖTE YANDAN...

Bunun yanı sıra sonra oku klasörüne eklenen sohbetlerden size yeni bildirim gelmeyecek. Bunun yanı sıra Sonra Oku klasöründeki sohbetlerden size yeni mesajlar için bildirim de gelmeyecek. Bu özellik ile artık WhatsApp'taki gereksiz grup konuşmalarından kurtulabileceksiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA