Whatsapp'a Yeni Özellik Geldi! Sadece Onlar Kullanabilecek

Whatsapp yetkilileri, yeni bir güvenlik özelliğini Android sürümünün beta kullanıcıları için hizmete almış durumda. İlgili özellik, Whatsapp kullanıcılarının parmak izlerini okutarak uygulamaya giriş yapmalarına olanak sağlayacak.

Whatsapp'a Yeni Özellik Geldi! Sadece Onlar Kullanabilecek

Whatsapp'a Yeni Özellik Geldi! Sadece Onlar Kullanabilecek

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp'a yeni bir özellik daha geliyor. Android kullanıcılarını yakından ilgilendiren yeni özellik, uygulamaya girişleri zorlaştırıyor. Son dönemlerde bilinen yeni tüm modellerde parmak izi okuyucu sensörleri, kullanıcıların güvenliklerini arttırıyor. Özellik ayrıca, daha önce akıllı telefonlarda bulunan şifrelemelerle ilgili işlemleri de kolaylaştırıyor ve kullanıcılar parmak izleriyle ekran kilidini açabiliyorlar.

İlgili özellik şimdi whatsapp'a da geliyor. Özellikle birlikte whatsapp girişlerinde parmak izi sensörü kullanılabilecek. Bu sayede istenmeyen mesajların okunabilmesinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Özellik şimdiden Android beta da beğeniyle kullanılmaya başlandı.

Özelliği sadece Whatsapp'ı android betasını kullananlar kullanabilyor. Fingerprint Lock isimli özelliğin daha sonra tüm android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.