WhatsApp'a Yeni Özellik Bugün Geldi

Facebook bünyesine geçtikten sonra birçok yeni özelliği kullanıma sunan WhatsApp'a yeni özellik geldi. Özellik, bugün kullanıma sunuldu.

WhatsApp'a Yeni Özellik Bugün Geldi

WhatsApp'ta yeni dönem bugün başladı.

Dünyanın en çok kullanılan , 1 milyardan fazla kullanıcı olan WhatsApp 'a yeni özellik geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre yeni özellik bugün kullanıma sunuldu. 

Daha önce WhatsApp 'ta herhangi bir kişiyi ya da grubu sessize alma süresi en fazla 1 yıldı. Bugün eklenen yheni özellik ile bu sürede değişiklik yapıldı.

SÜRE BİTİNCE SES AÇILIYORDU

Bir kişi ya da grubu sessize aldığınızda en fazla 1 yıl sınırı vardı. 1 sene geçince ses otomatik olarak açılıyordu. 

SON GÜNCELLEME GELDİ

WhatsApp 'a gelen son güncelleme ile birlikte artık bir kişi ya da grubu süresiz olarak sessize alabileceksiniz. 

Andorid kullanıcıları için yeni özelliğin tüm kullanıcılara açıldığı bildirilirken iPhone kullanan WhatsApp kullanıcıları için ise kademeli şekilde özelliğin kullanıma sunulacağına yer verildi. Söz konusu özellik, WhatsApp'ın masaüstü sürümü olan WhatsApp Web üzerinden de kullanılabilecek. 

WHATSAPP WEB'E ARAMA ÖZELLİĞİ

Edinilen bilgilere göre WhatsApp Web'e yeni özellik geleceği, şimdiye kadar sadece telefondan yapılan aramalar artık WhatsApp Web üzerinden de yapılabilecek. WhatsApp özelliği üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

WhatsApp'ın bir başka bomba özelliği daha ortaya çıktı. Mesaj gönderenlerin mesajlarını yok edecek olan bu özellik bakın nasıl çalışıyor, nasıl görünüyor? WhatsApp, görsel medyaları karşı tarafa yollayan kullanıcıların bu görüntüleri sonradan yok edebilmesini sağlayacak. Yani süreli mesaj yollama dönemi başlıyor.

Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi bir fotoğraf, video veya GIF seçer seçmez hemen sol tarafta yer alan simgeye tıklayarak süreli bir şekilde gönderebileceksiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA