WhatsApp'a Karanlık Mod Geldi (Android İOS Karanlık Mod Nasıl Açılır Apk)

WhatsApp kullanıcılarının merakla beklediği karanlık mod sonunda geldi. Peki WhatsApp 'ta karanlık mod nasıl aktif hale getirilir? WhatsApp karanlık modu Android'de nasıl aktif hale getirilir? İşte WhatsApp karanlık mod.

WhatsApp'a Karanlık Mod Geldi (Android İOS Karanlık Mod Nasıl Açılır Apk)

WhatsApp 'a karanlık mod geldi.

Herkesin büyük bir merakla beklediği karanlık mod sonunda geldi. Android beta sürümüne gelen karanlık mod kısa sürede çok konuşulmaya başlandı.  WhatsApp’ın Android Beta sürümüne beklenen kararnlık mod geldi. 

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma ve görüntülü arama uygulaması WhatsApp,  henüz iPhone (iOS) kullanıcılarına bu özelliğini sunamadı. Karanlık modun geldiği sürümün kodu ise 2.20.13.

Android kullanıcıları, Google Play Store ’da bulunan WhatsApp uygulama sayfasına giderek Beta programına katılabiliyorlar. Ancak hem WhatsApp’ın popüler bir uygulama olması hem de karanlık modun gelmesi nedeniyle şu anda beta programı dolu. Yani uygulama, yeteri kadar test kullanıcısına sahip olduğu için artık beta sürecine alım yapmıyor. Yine de sizi bu özellikten mahrum bırakmak istemedik ve APK dosyası için güvenilir bir bağlantı bulduk

KARANLIK MOD NASIL KULLANILIR?

WhatsApp  'ta karanlık modu şu şekilde telefonunuzda aktifa hale getirebilirsiniz.

WhatsApp Beta uygulamasını play Store 'den indirin ve kurun,

Daha sonra WhatsApp uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra üst köşede bulunan üç noktaya dokunun. Sonra ayarlar menüsünü seçin ve görüntüleme başlığı altında bulunan TEMA seçeneğine dokunun.

Son olarak açılan pencerede koyu temayı seçin. Eğer bu aşamaları geçip TEMA kısmına gelmiş ama bu seçeneği görmemişseniz henüz güncelleme cihazınıza ulaşmamış demektir. 

iOS 'TA KARANLIK MOD NASIL KURULUR?

WhatsApp , şimdilik sadece Android sürümüne karanlık modu getirdi. Yakın zamanda ise İOS sürümüne de karanlık mod seçeneğinin gelmesi bekleniyor. 

Peki sizce karanlık mod nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.