WhatsApp'a 2 Yeni Özellik Geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp 'a iki yeni özellik geliyor. Gelecek yeni özellikler kullanıcıların işini oldukça kolaylaştıracak.

WhatsApp'a 2 Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp 'a 2 yeni özellik geliyor.

Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp 'a iki yeni özellik geliyor. WhatsApp; yakın zamanda iOS biyometrik giriş sistemleri için destek sunmaya başlayacak. Alfa sürümünde ortaya çıkan özellik ile sizden başka kimse WhatsApp uygulamasına girmemesine imkan sağlayacak uygulamayı kullanıılara sunuyor.

WhatsApp 'ın Apple sürümü  uygulaması için geçerli olarak özellikte kullanıcılar Touch ID veya Face ID çözümünü sahip oldukları telefona göre tercih edebilecekler. Eğer bu ikisinde başarılı giriş yapamazlarsa bu kez sistem kullanıcıdan şifre isteyecek.

Çok sık  şekilde kullanılan bir uygulama olan WhatsApp, için her seferinde kullanıcının kendisini tanıtması bir süre sonra rahatsızlık vermeye başlayabilir. Bu bakımdan biraz daha WhatsApp Business kurumsal sürüm için daha uygun diyebiliriz.

Kişisel verilerin güvenliğini ön planda tutan WhatsApp bu bakımdan doğrudan yüz veya parmak izi verilerine erişmiyor. Doğrulamayı Apple’ın API’lerini kullanarak yapıyor. Güncellemenin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

Kamubulteni.com |  Ankara