Twiter’a Yeni Güncelleme 4 Özellik Birden Geliyor

Elon Musk’ın Twitter’ı almasıyla beraber yeni özellikler platformda boy göstermeye başladı. Platforma 4 farklı özellik birden geliyor.

Twiter’a Yeni Güncelleme 4 Özellik Birden Geliyor

Twitter kullanıcılarını memnun edecek yeni özellikler platforma ekleniyor. WebTekno'dan edinilen bilgilere göre; Elon Musk’ın yeni projeleri belli oluyor. Platforma farklı bir bakış açısı getirecek bu özellikler yakında uygulamada yerini alıyor. Peki nedir bu özellikler,

Atılacak bir tweete fotoğraf ve video yükleme

Paylaşılan bir Tweet'e ödül gönderme eklenecek

Profile durum bilgisi eklenebilecek

Tweet düzenlenebilecek

Gelecek yeni özellikler bu dört başlık altında ele alınıyor. Test aşamasına geçen bu özelliklerin yakın zamanda kullanıcıyla buluşması bekleniyor.

Hem Fotoğraf Hem Video Ekleme

Android uygulama geliştiricisi Dylan Roussel’ın keşfettiği özelliklerden biri, bir tweete aynı anda fotoğraf ve video eklenmesini sağlayacak. Kullanıcıların uzun süredir beklediği bu özellik, yakında platformda yerini alacak. Tweetlere birden fazla video eklenip eklenemeyeceğiyse henüz bilinmiyor.

Hediye Tuşu

Dylan Roussel’ın aktardığına göre tweet altında ufak bir tuş yer alıyor, bu tuş ile atılan tweetlere ‘ödüller’ verilmesini sağlayacak. Bu ödüllerin ve özelliğin nasıl çalışacağı hakkında henüz bir bilgi yok

Durum Ekleme

Twitter profillerine iki yeni özellik de geliyor. Bunlardan birisi profilinize durum ekleme özelliği olurken, bir diğeri ise profilinize zamir eklemenizi sağlayacak. Yeni bir özellik. Bu özellikle o an ne yaptığınızı durumunuza ekleyebileceksiniz ve 24 saat sonra bunu yeniden güncelleyebileceksiniz.. Profile eklenecek zamirlerin isimlerde nasıl gözükeceğiyse hakkında ise henüz bilgi yok.