Türkiye’de Satışı Başlayan iPhone’lar İçin Kuyruğa Girdiler

Apple’ın son günlerde Türkiye fiyat artırması ile birlikte, mağazalarda izdiham yaşanmaya devam ediyor. Yeni iPhone’ları 7 Eylül’de tanıtması ile başlayan serüven 16 Eylül’de de ön satışa çıkarılmıştı. Telefonlarını teslim almak isteyenler ise Apple Store’lar da uzun kuyruklar oluşturuyor.

Türkiye’de Satışı Başlayan iPhone’lar İçin Kuyruğa Girdiler

iPhone 14, 14 Pro ve 14 Pro Max  23 Eylül’de Türkiye Apple Store’lar da satışa çıktı. Satışın başlaması ile birlikte uzun kuyrukların oluşması da dikkat çekiyor.

Yeni iPhone modelleri olan 14, 14 Pro ve 14 Pro Max’i almak isteyenler önceden rezervasyon yapıyor. Bu rezervasyondan sonra vatandaşlar gecenin ilk saatleri ile birlikte Apple Store önünde beklemeye başlıyor.

Apple Fiyatları Türkiye’de Cep Yakıyor

Ülkemizde son günlerde dolar kurunun artış göstermesi ile birlikte fiyatlar can yakmaya devam ediyor. 31 bin TL ile 57 bin TL arasından değişen fiyatlar karşısında ise yoğun bir talep olması herkesi şaşırtıyor.

Sadece iPhone 14 Pro Max’in dağıtımı noktasında iPhone’dan bir açıklama gelmiyor. Henüz tarihinin belli olmaması ile birlikte vatandaşlar sabırsızlıkla tarihi beklemeye devam ediyor.