Türk Telekom'dan Müşterilerine Hediye

Son dakika haberi: Önceki gün deprem nedeniyle yaşanan aksaklıklarla ilgili Türk Telekom 'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada TT, müşterilerden özür diledi ve hediye müjdesi verdi.

Türk Telekom'dan Müşterilerine Hediye

Son dakika : Türk Telekom 'dan flaş açıklama.

Türk Telekom tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında önceki gün meydana gelen depremin şebekede aksamalara neden olduğunu açıklayan Türk Telekom , konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz.Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır." 

KESİNTİSİZ VE DAHA GÜVENLİ İLETİŞİM İÇİN

Konu ile ilgili TT 'den yapılan açıklamada , GSM şirketi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptıkları mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen depremin, şebekelerinde aksamalara neden olduğunun altı çizildi. 

Müşterilerinden , aksama nedeniyle özür dileyen Türk Telekom açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz. Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır. Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. "

Diğer kullanıcılarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA