TÜBİTAK Lisans Mezunlarından Uzman ve Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı / Bilimsel Programlar Uzmanı Alımı Yapacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'nın Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda görevlendirilmek üzere uzman ve Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı alımı yapacağına dair duyuru Resmi Gazete'de yayımlandı.

TÜBİTAK Lisans Mezunlarından Uzman ve Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı / Bilimsel Programlar Uzmanı Alımı Yapacak

Yayımlanan duyuruda tecrübe şartının yanı sıra ilgili unvanlara göre belirlenen özel ve şartlın ve genel şartların yerine getirilmesi gerektiği kaydedildi. Lisans mezunlarından Bilimsel Programlar Uzmanı ve Bilimsel Programları Uzman Yardımcısı Alımı için gerekli şartlar arasında, "Lisans Bölümleri Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar ve Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği,Mikro elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak." gibi şartlar yer alırken, başvuruların TÜBİTAK'ın resmi sayfası üzerinden yapılacağı hatırlatıldı. 

Yeni iş haberleri yayımlandı. Ortaöğretim mezunlarından kamu personeli alımı haberinin detayları ve sadece iş haberlerine göz atmak için TIKLA VE ÜCRETSİZ KATIL.

Kadın-erkek diğer adaylarla arkadaşlık kurup bilgi alışverişinde bulunmak için uygulamayı indir. TIKLA VE İNDİR.

Uzman alımı için başvuru yapacak adayların ise en az 5 yıl tecrübeye sahip olması gerektiği vurgulanırken ayrıca, "Lisans Bölümleri Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; İktisat, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, İşletme, Ekonometri, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden birini bitirmiş olmak" şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor.

YENİ İŞ HABERLERİNDEN ANINDA HABERDAR OLMAK, SADECE İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK , KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA TANIŞARAK BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TÜRKİYE'NİN EN SEVİLEN SAYFASINA KATILABİLİRSİNİZ. ÜCRETSİZ KATILIM İÇİN TIKLAYIN.