Togg satış fiyatları belli oldu

Merakla beklenen yerli ve milli aracımız TOGG satış fiyatları belli oldu. İşte başlangıç fiyatı

Togg satış fiyatları belli oldu

Togg satış fiyatları belli oldu

Uzun süredir merakla beklenen Merakla beklenen yerli ve milli aracımız TOGG satış fiyatları belli oldu. Ön siparişler 16 -27 Mart tarihlerinde alınacak

953 bin TL'den başlayan fiyatlar

16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Togg, 'T10X' adını verdiği, kullanıcıyı merkeze koyan, akıllı yaşam çözümleriyle sürekli internetin içinde olan, uzaktan güncellenebilen akıllı cihazını, iki farklı donanım seviyesi ve iki batarya seçeneğiyle ön siparişe sunuyor

Yarından itibaren ön siparişler alınacak

.Yarından itibaren ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.Togg CEO'su Karakaş: Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı..

Uzun menzilli TOGG 1 milyon 215 bin tl

Yıl sonuna kadar 20 bin TOGG'un sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.Uzun menzilli TOGG'un satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin tl olarak belirlendi.Öte yandan İlk teslimat mart sonu itibarıyla başlayacak. NFT'lerin satışındaki öncelik hakkı geçtiğimiz günlerde iptal edilmişti.