Tiktok Fenomeni Kadın Silahlı Saldırıda Öldürüldü

Sosyal medya ünlüsü Destina Masal Güler isimli kadın, sevgilisi ile birlikte uğradığı tüfekli saldırıda öldü.Saldırıdan yaralı kurtulan Destina’nın sevgilisi Halil Mert , saldırıyı kendilerine Kemal Çalık’ın gerçekleştirdiğini söyledi. Çalık, tutuklandı.

Tiktok Fenomeni Kadın Silahlı Saldırıda Öldürüldü

Ankara’da yaşayan sosyal medya ünlüsü 31 yaşındaki Destina Masal Güler isimli kadın, 4 aydır kaportacılık yapan Halil Mert ile sevgiliydi. Çift 13 Mayıs’ta Halil Mert’in evinin bahçesinde oturdukları sırada, bir otomobilden üzerlerine pompalı tüfekle 3 el ateş açıldı. Başından ve boynundan vurulan kadın hayatını kaybederken, sevgilisi hafif yaralı kurtuldu.

Saldırıdan kurtulan Mert, saldırıyı kendilerine uyuşturucu satışı nedeniyle aralarında kavga çıkan Kemal Çalık’ın gerçekleştirdiğini, saldırının gerçekleştiği gün şahsın kendisini darp ettiğini, arkadaşının ise kendisini belinden bıçakladığını fakat ikisinden de şikayetçi olmadığını söyledi.

Kısa süre sonra yakalanan Çalık ise saldırıyla ilgisi olmadığını belirterek, “Halil Mert ve 4 arkadaşı bana ve arkadaşlarıma saldırdı. Beni bir araca bindirip evlerine götürdüler. Köpeklerini bana doğru kışkırtıp arada kafama yumruk attılar. Destina Masal Güler de yanlarındaydı. O vurmadı ama benimle alay etti. Fırsatını bulup yanlarından kaçtım. Köpekleri peşimden koşup bacağımdan ısırdı. Parkta otururken babam aradı. Jandarmanın beni aradığını söyleyince buraya geldim” diye konuştu.

Jandarma ekipleri cinayeti çözmek için bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Çalık’ın evinde yapılan aramada, saldırı sırasında üzerinde giydiği kıyafetler ve sosyal medya ünlüsünün öldürüldüğü pompalı av tüfeği de bulundu. Kemal Çalık kasten öldürme suçundan tutuklandı.