Test Aşaması Resmen Başladı WhatsApp’a Bir Bomba Özellik Daha Geliyor

Milyarlarca kullanıcıya hitap eden WhatsApp’a bomba bir özellik daha geliyor. Platform, özelliğin test aşamasına geçtiğini duyurdu.

Test Aşaması Resmen Başladı WhatsApp’a Bir Bomba Özellik Daha Geliyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, yeni özellikleriyle kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Hızlı cevap özelliğini test aşamasına alan platform, yakın zamanda güncellemelerle bu özelliği uygulamaya aktarmaya hazırlanıyor.

Mesajlara Daha Hızlı Cevap

Masaüstü uygulamasında test aşamasında olan özellik sayesinde kullanıcılar sohbetin yan tarafında yer alacak butonla seçili mesaja hızlıca cevap verebilecek. Geçtiğimiz günlerde emojiyle cevap verme özelliğini resmen yayınlayan uygulama, yakın zamanda bu özelliği de uygulamaya başlıyor.

"Hızlı cevap" butonunun adapte edileceği uygulama ile kullanıcılar gelen mesajlara daha hızlı cevap verebilecek. Şu anda kullanıcılar, gelen mesajı cevaplamak için o metni sağ kaydırarak işlemi yapabiliyordu. Ancak yeni güncelleme ile bu seçenek artırılacak. Sohbetin yan tarafında yer alacak buton sayesinde, seçili mesaja hızlıca cevap verebileceksiniz. Şu an için masaüstü uygulamasında test edilen güncellemenin önümüzdeki günlerde mobil sürümede entegre edilmesi bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /