Telefonum çekmiyor laflarına son! Bu yöntemi bilenlerin telefonu her zaman full çekecek!

Artık telefon çekmiyor derdiniz olmayacak! Tüm detaylar haberimizde.

Telefonum çekmiyor laflarına son! Bu yöntemi bilenlerin telefonu her zaman full çekecek!

Telefon çekmiyor derdinizden tamamen kurtulabilirsiniz! Bu yöntemi bilmeniz yeterli! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TELEFON ÇEKMİYOR DERDİNE SON

Elon Musk'ın son birkaç senedir SpaceX Starlink uydusuyla uzaydan dünyaya internet hizmeti veriliyor. Taşınabilir ve sabit internet olan bu internetin önümüzdeki sene Türkiye'ye de gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda mobil kullanıcılara internet sunulması da planlanıyor. Haberlere göre Federal İletişim Komisyonu, ABD ile doğrudan iletişim kurabilmesi için Starlink denemelerinin yapılmasına karar verildi. SpaceX geçici bir lisans verildi. 6 aylık süreyle verilen lisansta 840 uydu, 2 bin kullanıcı üstünde denenmiş olacak. 

telefon çekmeme problemleri

Testte akıllı telefonlara direkt olarak uzaydan internet verilebilmesi denenecek. Teknolojinin ilerlemesi durumunda baz istasyonlarına ihtiyaçların ortadan kalkması da beklentiler arasında yer alıyor. Telefonların çekmediği yerlerde de artık şebeke problemleri yaşanmayacak. Eğer telefon şarjınızın da daha uzun süre gitmesini istiyorsanız telefon parlaklığınızı düşürerek kullanabilirsiniz. Eğer telefon arka planında uygulamalar çalışıyorsa pil hızlı şekilde bitebilir. Bu sebeple uygulamaları kullanmadığınız zaman arka planda çalışmalarını da kapatarak şarjınızın uzun süre gitmesini sağlayabilirsiniz. Bluetooth ve WiFi gibi kablosuz bağlantılar şarjı hızlı şekilde bitiriyor. Kullanılmadığı zaman bu özellikleri kapatabilirsiniz. Telefon işletim sistemi ve uygulamaların düzenli olarak güncellenmesi pilin performansını artırır. Hızlı şarj özelliğiyle telefonu şarj etmek pil ömrünü kısaltır. Normal şarj cihazlarını tercih edebilirsiniz.